loading.gif
mobile-banner-bg

“Projelerin yarıştığı bir seçim olsun istiyoruz...”

...
24 Şubat 2009 - Salı

Başkan Topbaş, “Projelerin yarıştığı bir seçim olsun istiyoruz. Birbirini rencide etmeyen, sataşma olmayan, iftira atmayan, gerçeklerin konuşulduğu, projelerin anlatıldığı bir siyaset anlayışı yeşersin istiyoruz” dedi.

Seçim çalışmalarını Zeytinburnu’ndan sonra Kağıthane’de sürdüren İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, esnaf ziyaretlerinde bulundu ve vatandaşlarla sohbet etti. Vatandaşlara karanfil dağıtan Başkan Kadir Topbaş’a Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, milletvekili Nejat Birinci ve AK Parti ilçe yönetimi de eşlik etti.

Daha sonra gezisine yoğun yağmur nedeniyle seçim otobüsüyle devam eden Başkan Topbaş, yol boyunca Kağıthanelilerin sevgi gösterileriyle karşılandı. AK Parti Kağıthane Seçim Koordinasyon Merkezi’nin açılışını da yapan Kadir Topbaş, burada yaptığı konuşmada “AK Parti olarak Türkiye’de siyasi partilerin demokratik süreçteki yarışlarının düzgün olmasını arzu ediyoruz. Bu seçim projelerin yarıştığı bir seçim olsun istiyoruz. Birbirini rencide etmeyen, sataşma olmayan, iftira atmayan, gerçeklerin konuşulduğu, projelerin anlatıldığı bir siyaset anlayışı yeşersin istiyoruz” diye konuştu.

Gezisi sırasında Başkan Kadir Topbaş ile tokalaşan bir vatandaş “Ben 60 senedir buradayım İstanbul böyle hizmet görmedi. Çok teşekkür ediyorum” dedi. Başkan Topbaş da “Bu şehirde 5 yıl öncesiyle bugün arasındaki fark var tabi ki. 24 saat 365 gün bütün ilçelerde olmaya çalışıyoruz. İstanbul’da ayak basmadığımız yer yok. Seçim çalışması diye yapmıyoruz, 5 yıl boyunca hizmet ürettik. Her yerde izimiz var hamdolsun” şeklinde konuştu.