loading.gif
mobile-banner-bg

ERDOĞAN:Türkiye, 4 temel üzerinde yükseliyor

...
25 Şubat 2009 - Çarşamba

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye'yi, eğitim, sağlık, adalet, emniyet olmak üzere 4 temel üzerinde yükselteceklerini söyledi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye'yi, eğitim, sağlık, adalet, emniyet olmak üzere 4 temel üzerinde yükselteceklerini söylediklerini belirterek, ''Bu temeller üzerinde Türkiye yükseliyor'' dedi.

Erdoğan, partisinin açıkhava toplantısının ardından Afyonkarahisar Valiliğini ziyaret etti. Vali Haluk İmga'dan ilin sorunları hakkında bilgi alan Başbakan Erdoğan, daha sonra Karaman Katlı Otoparkı ve İşhanı'nın önünde düzenlenen toplu açılış törenine katıldı.

Konuşmasında, 6.5 yıldır, ''millete hizmet ve kayıp yılları telafi için şehirleri daha bayındır hale getirme yönünde gece gündüz yola devam ederek çalıştıklarını'' ifade eden Başbakan Erdoğan, şöyle konuştu:

''Bu gibi açılışlara katıldıkça, yatırımları gördükçe, milletin sıkıntılarının tek tek çözüme kavuştuğunu gördükçe bizlerde çok daha hizmet üretme aşkı adeta bu noktada devreye giriyor. Ve 'daha ne yapabiliriz' anlayışı ile bu çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Farklı bir heyecan depoluyoruz aslında. Çünkü, hizmete açtığımız her eser ve tesis bizi daha fazla teşvik ediyor. Hizmet üretme noktasında motive ediyor.

Bu vesile ile bütün şehirlerimize yeni eserler kazandırmak için gece gündüz çaba sarf ediyoruz. 780 bin kilometre karelik vatan topraklarımızı, ihya etmek, imar etmek için bu seferberlik devam ediyor.''

4 temel üzerinde Türkiye'yi yükselteceklerini söylediklerini belirten Erdoğan, ''Eğitim, sağlık, adalet, emniyet... Bu temeller üzerinde Türkiye yükseliyor'' diye konuştu.

Başbakan Erdoğan, daha sonra canlı bağlantılarla 145 ayrı tesisin açılışını yaptı ve TOKİ konutlarının hak sahiplerinden bazılarına sembolik olarak anahtarlarını teslim etti.

Başbakan Erdoğan, adı ildeki bir okula verilen ve Hakkari'nin Şemdinli Aktütün Sınır Karakolu'na PKK'ca düzenlenen saldırıda ölen Jandarma Uzman Çavuş Nurullah Oymak'ın yakınlarına şilt sundu.

ajanslar