loading.gif
mobile-banner-bg

Erdoğan: Krizi Aşacağız

...
20 Şubat 2009 - Cuma

"Krizi aşacağız" mesajı veren Başbakan, "Tüyü bitmemişin hakkını yedirmeyiz" dedi.

"2009 Zor Bir Yıl Olacak Ancak Sıkıntıları Aşacağız"
Başbakan Erdoğan Sakarya'da önce Hendek ilçesinde toplu açılış törenine katıldı. Erdoğan, küresel kriz nedeniyle 2009'un zor bir yıl olacağını ancak tasarrufla bütün sıkıntıların aşılacağı mesajını verdi.

Erdoğan, "2001'deki gibi krizden birşeyler bekleyenler boşa bekliyor, kusura bakmasınlar biz tüyü bitmemişin hakkını yemeyiz yedirtmeyiz dedik" diye seslendi.

"Ayrılık Peşinde Olanlara En Büyük Tokadı Millet Atacak"
Başbakan Erdoğan, yağmur altında gerçekleştirdiği Sakarya mitingindeyse, birlik mesajları verdi. "Kim bu topraklara nifak tohumları ekmeye çalışırsa yanılır" diyen Erdoğan, ayrılık oluşturma peşinde olanlara, milletin en büyük tokadı atacağını söyledi.

"Kimse Türk Milleti Karşısında Yüksek Sesle Konuşamaz"
Türkiye'nin artık değiştiğini uluslararası arenada saygın bir yere geldiğini belirten Erdoğan, Davos hatırlatması yaparak, kimsenin Türk milleti karşısında yüksek sesle konuşamayacağını ifade etti.

Erdoğan, Baykal'a da Yüklendi
Seçime az bir zaman kaldığını hatırlatan Erdoğan, toplam 66 ili ziyaret edeceğini ifade ederek, CHP lideri Baykal'a yüklendi. Erdoğan, şöyle konuştu:

"Sayın Baykal diyor ki 'Başbakan Diyarbakır'a niye gidiyor? Orayı karıştırmaya gidiyor.' Böyle bir genel başkan olabilir mi? Başbakan'ın güvenlik güçleri var diyor, Başbakan için hangi güvenlik önlemi alınıyorsa senin için de alırız zaten görevimiz. Buyur Diyarbakır."

Baykal'ın "Başbakan medyada konuşsun" şeklindeki sözlerine karşılık veren Erdoğan, "Bana oyu halk verecek medya değil. Gel sen de halkın içinde dolaş" diye konuştu.
 
trt