loading.gif
mobile-banner-bg

AK Parti Kadıköy Belediye Başkan Adayı Veli ARSLAN

...
20 Ocak 2024 - Cumartesi

Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan'ın tensipleriyle Kadıköy Belediye Başkan Adayımız Veli ARSLAN olarak açıklandı. 

10.09.1977 İstanbul-Kadıköy-Yenisahrada doğan Veli Arslan aslen Tokat Erbaalıdır. İlköğretim ve lise hayatını İstanbul'da tamamlayan Arslan, Kharkiv National University International Finance Bölümü mezunu oldu. Hali hazırda İstanbul Üniversitesi Yüksek Lisans Eğitimi hayatına devam etmektedir.

2008 yılında beri kuruculuğunu yaptığı Arslan Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanlığına devam etmektedir. 2019-2023 yılları arasında Meclis Üyesi görevini yürütmüştür. 28.Dönem İstanbul 1. Bölge Milletvekili adaylığı bulunmaktadır.

Çocuklara, gençlere, kadınlara, yaşlılara ve dezavantajlı bireylere yönelik spor sağlık kültür ve sosyal dayanışma alanlarında faaliyet gösteren birçok STK'da yöneticilik ve gönüllü görevinde bulunmaktadır.

Askon genel merkez yönetim kurulu üyeliği, Tokat Konfederasyonu Genel Başkan Yardımcılığı ve diğer çeşitli STK'larda görev yapmaktadır. İstanbul'da birçok dernekte icra kurulu ve yönetim kurulu olarak devam etmektedir.

Türkiye Yüzyılı hedefine Kadıköy'e yakışır projelere imza atmak isteyen Veli Arslan evli ve 2 çocuk babasıdır.