loading.gif
mobile-banner-bg

2019 YEREL SEÇİMLER ÇALIŞTAYIMIZ

...
07 Ocak 2018 - Pazar

2019 YEREL SEÇİMLER ÇALIŞTAYIMIZ

Kadıköy Teşkilatı olarak 2019 Yerel Seçimlere hazırlık için çok önemli bir Çalıştay düzenledik.

3 Kademe Yönetim Kurulu Üyelerimiz, 3 Kademe Mahalle Başkanlarımız ve Meclis Üyelerimizin katılımı ile düzenlediğimiz Çalıştay'da Teşkilatımız 12 gruba ayrılarak istişarelerde bulundu. Çalıştayımızda Yerel Seçim Kampanyası, Kadıköy'ün Sorunları ve Projeler masaya yatırıldı. Programın son bölümünde 12 grubun Başkanları gruplardan alınan notları tüm teşkilat ile paylaştı. İstişarelerden alınan önemli görüş ve öneriler İlçe Başkanınız ve Yerel Yönetimler Birimimiz tarafından tek tek not alınarak raporlandı.

Çalıştayı değerlendiren İlçe Başkanımız Av. İsa Mesih Şahin; "Bugün Yerel Seçim çalışmalarına start vermiş oluyoruz. Biz bugün yaptığımız ve önümüzdeki süreçte yapacağımız istişare buluşmalarıyla 2019 için bir eylem planı hazırlayacağız. Kampanya dönemi geldiğinde; Kadıköy Teşkilatı olarak seçime her anlamda hazır olmak istiyoruz. İnşallah teşkilatımızın, Yerel Yönetimler anlamda önemli isimlerin ve toplumun farklı kesimlerinin görüşlerini alarak Yerel Seçim Kampanyamızı söylem, slogan, proje vs. her anlamda hazır hale getirmek istiyoruz. Bu çalışma Kadıköy Teşkilatının heyecanının ve inancının bir yansımasıdır. İnşallah bu inanç ve heyecanla Kadıköy'de özlenen günlere yürüyeceğiz" dedi.

Programın sonunda hep birlikte hatıra fotoğrafı çektirerek başarılı ve önemli bir çalışmaya imza atmış olmanın mutluluğunu yaşadık.